Tech Help

64 Topics 1.5k Posts
  • Slow speed

    13 Votes
    56 Posts
    638 Views

    @Kirwan 2/3 I always ignore

  • Instagram embeds

    0 Votes
    11 Posts
    534 Views

    Looks like these had broken again. There was a small change to the instagram urls so I had to update the pattern matching.

    Should be good now. No idea how long it was broken

    [Edit] Actually there seem to be a couple of different urls styles now. So not every embed was broken. It works for both styles now

  • Twitter posts.

    0 Votes
    16 Posts
    274 Views

    (38d73beb-df3e-4b71-8548-24acfe4cc891-image.jpeg

  • Cursor missing

    0 Votes
    4 Posts
    104 Views

    Works fine on v13

  • Slow speed?

    0 Votes
    33 Posts
    423 Views

    @Kirwan said in Slow speed?:

    @Duluth said in Slow speed?:

    just gave it a restart

    Plugin with a memory leak?

    You called?

    Or did you?

    I don't remember.

  • Registration is working again

    5 Votes
    5 Posts
    114 Views

    @Duluth said in Registration is working again:

    @voodoo

    Try clearing your browser cache

    Genius, you should be in IT bro

  • Last post time

    0 Votes
    14 Posts
    168 Views

    alt text

  • Quote collapse

    1 Votes
    18 Posts
    321 Views

    @Bones said in Quote collapse:

    @Stargazer Yeah I've noticed recently a lot of replies don't seem to show against the post that was replied to. I'm sure they used to.

    An example FYI.

    @MajorPom replying to @ACT-Crusader but not showing up in the latter's post.

    Screenshot_20230723_203147_Chrome.jpg

  • Details link in match threads

    4 Votes
    3 Posts
    91 Views

    Matches with details go back to the 2015 RWC final for AB Test macthes

    SR and NPC goes back to the start of 2020

  • Embedding photos

    0 Votes
    5 Posts
    84 Views

    @canefan said in Embedding photos:

    Just tried again. I can see a slide but it doesn't seem to want to move when I either swipe the line or the icons. S22+. UPDATE: I can only seem to access it by going to landscape view

    The spoiler and help buttons don't move, you need to slide the bar from anywhere to the left of them.

  • Spoilers and Alerts

    4 Votes
    9 Posts
    96 Views

    I've always used the Upload Image icon.

  • Thread Title visibility

    5 Votes
    5 Posts
    72 Views

    That's great! Thanks @Duluth.

  • What Changed?

    Moved
    4 Votes
    61 Posts
    627 Views

    Yep. Looks good. Thanks.

    Screenshot_20230525_215211_Chrome.jpg

  • Unblocking a thread?

    0 Votes
    2 Posts
    70 Views

    @booboo

    User Page > Topics

    One of the filters is called ignored

    Or just click this: https://www.forum.thesilverfern.com/user/booboo/ignored

  • Thread Tags

    2 Votes
    12 Posts
    212 Views

    @Stargazer

    Yeah that’s what I mean. Technically it would be difficult to get the forum header on the website pages

  • Exodus thread gone burgers?

    0 Votes
    3 Posts
    109 Views

    @Duluth or has "blocked" whoever started the thread?

  • PM Error Messages

    Moved
    0 Votes
    4 Posts
    90 Views

    @Duluth Murphy's Law I tried again just this now with a total of 997 characters on a talk thread that previously rejected it and hey presto it went through. Thanks for your help, hopefully the initial problem has gone away!

  • Forum Maintenance at 21/02/23

    Moved
    0 Votes
    25 Posts
    326 Views

    @Duluth said in Forum Maintenance at 21/02/23:

    @Crucial said in Forum Maintenance at 21/02/23:

    All looks very different on my iPad now and has lost the date/time stamps on posts.
    No dark mode either.

    But it looks correct on other devices/computers?

    Have you tried clearing your browser cache?

    I often use chrome on an ipad and just tested with safari and it seems fine. Does anyone else have a similar problem?

    I'll give it a try. It is only on the very old ipad mini that I use as bedtime reading. Could be that I am past available Safari versions that this is now optimised for.

  • This topic is deleted!

    2 Votes
    14 Posts
    259 Views
  • Avatar behaviour - Safari

    0 Votes
    6 Posts
    172 Views

    @Duluth said in Avatar behaviour - Safari:

    @JC

    Has this just started happening? Nothing has changed on the site

    No mate, not new. I’m just too lazy to address things usually.

    Fixed now though.